Gör dig fin för konserten

Gå på musikkonsert är kul, och ett bra tillfälle att få se sitt favoritband live. Det är inte fel att göra sig extra fin inför en konsert. Kanske njuta av en massage innan, eller ta en ansiktsbehandling. Det kan även vara läge att göra en fransförlängning Stockholm om du är tjej. Se även till att hitta något snyggt att ta på dig och gör dig redo för en fantastisk kväll.

Tagga med förfest

Är det du och dina vänner som ska gå på konsert tillsammans är det inte fel att ha en liten förfest tillsammans. Se bara till att ta det lugnt med alkoholen, så att ni blir insläppta. Fixa mat tillsammans och käka, gör en lista på Spotify med de bästa låtarna, käka snax och ha det kul innan det är dags att gå på konserten. 

Är det festival på g?

Vi börjar närma oss sommaren och med det så kommer det en hel del festivaler. De är oftast över flera dagar och man bor på camping. Om du har turen att bo i husvagn så är det lite lättare att göra sig fin inför varje uppträdande. Men ofta finns det bra faciliteter i form av toaletter, duschar med mera att använda sig av. Glöm inte att packa med allt du behöver för att vara borta flera dagar. Det kan vara smart att skriva en lista så att du inte glömmer något hemma!

30 May 2019