Sov skönt hemma

Som musiker är man ute och flackar mycket. Man sover på hotell och vandrarhem och andra ställen. Vissa ställen med sköna sängar, vissa med mindre sköna sängar. Då kan det vara skönt att komma hem till sin egen säng. Den allra skönaste sängen att sova i är en bred kontinentalsäng, gärna med en rejäl sänggavel. Om du inte är nöjd med den sängen du har nu, utan vill investera i en ny, då ska du besöka WeGot. Antingen tar du dig till deras fysiska butik som ligger i Malmö eller så surfar du in på deras hemsida.

En kontinentalsäng påminner om en lyxig hotellsäng, som ger dig en enorm komfort. Med en sådan säng, får du många sköna nätter hemma.

Flera modeller av sängar

De sängar som finns hos WeGot har dessa märken på sängar:

  • Royal
  • Savoy
  • Hilton
  • Dream
  • Superior lux

Vi tillbringar en tredjedel av våra liv i en säng. Det gör att det är väldigt viktigt att välja en säng som är rätt för dig och din kropp. Sedan är det bra att ta väl hand om sängen så att den håller bra i många år. I början kan en säng kännas hård, men ju mer du sover i den, desto mer kommer den att anpassas till din kropp och din sovstil. Om du vänder madrassen regelbundet, så kommer den slitas på ett jämnt sätt. Glöm inte att efterdra sängbenen cirka 2 månader efter att du har monterat den. Detta bör du upprepa sedan en gång per år.

21 Dec 2015