Trotsa ditt håravfall

Är du en av otaliga som drabbats av håravfall? De flesta människor drabbas förr eller senare av uttunning av hårmanen, men de viktiga skillnaderna ligger i två saker: hur tidigt börjar håravfallet och hur mycket hår försvinner. Ingen vill tappa sitt hår, så mycket är säkert, men anledningen till varför man tappar håret är oftast genetiskt och svårt att påverka. Läs mer om håravfall på håravfall.tv

Mest män

Det är definitivt en övervägande andel män som tappar håret tidigt och i sådan omfattning att det blir märkbart. Det är förstås allmänt accepterat att det är så, och inget man brukar höja på ögonbrynen för. Men för den individuelle mannen är håravfall ibland ett problem, man har svårt att förlika sig med den nya spegelbilden, och självbilden kan ta skada.

Det finns dock goda nyheter, för man kan med enkla medel, och till en låg kostnad nu via oyez.se köpa nytt tjockare hår via

Om Oyez!

Oyez! är unikt i sitt slag eftersom man ger människor som drabbas av för tidigt håravfall en möjlighet att bära den frisyr hen själv önskar. Det är enkelt att beställa en personligt framtagen Oyez!-del, man måttar själv och skickar in en liten tuss avklippt hår för färganalys. Inom några veckor får man sin egen Oyez! i brevlådan.

Det är smidigt och det är väldigt snyggt! En ung människa ska inte behöva gå omkring med en gammal människas frisyr om hen inte vill.

Dela erfarenheter

Internet är en fantastisk mötesplats, här kan man snabbt och enkelt möta människor som sitter i samma situation som en själv. Som här i denna tråd på Familjeliv.se till exempel, här diskuterar man håravfall och hur man på olika sätt kan förhålla sig till det.

21 May 2015