Vackert leende på scenen

När man står på scen, spelar och sjunger, så blir man ganska så exponerad. Tidigare så kändes detta lite jobbigt för min del. Det för att jag har alltid haft ett bettfel, som jag lidit av, tills nu! Jag hittade nämligen en lösning bestående av en snygg osynlig tandställning . Det ”fina” namnet på den är Incognito™, men man kan även säga just osynlig tandställning. Denna tandställning blir osynlig eftersom man sätter fast den på insidan av tänderna och inte utanpå, så som man ser många barn och ungdomar har. Så kallad räls, ni vet! En osynlig tandställning är ett helt individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter personen som har den.

Tandläkarvård hos SMAJLA

Om du besöker SMAJLA.se så kan även du få en osynlig tandställning. Dessutom har SMAJLA ett team med tandläkare som även kan erbjuda dig detta:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Ny trend

Mynewsdesk.com kan man läsa om att detta med osynlig tandställning kommit att bli en trend bland oss vuxna. Det är nog just på grund av att den är osynlig och att man slipper visa att man har en tandställning insatt. Vi är ganska många som har bettfel, eller har haft, och kommit in i en viss ålder, då man inte vill skylta med att man har en tandställning. Då fungerar ju en osynlig tandställning väldigt bra att använda sig av.

5 Jun 2015